•  

Met ons boekings en reserveringssysteem werkt u efficiënter!

U bent op zoek naar een reserveringssysteem, waarmee u een optimale bezetting kunt realiseren en waarbij u altijd het overzicht behoud? Voor het snel boeken van lessen waarbij u eenvoudig vooruit kunt plannen? Wij hebben al veel ondernemers geholpen met ons boekings en reserveringssysteem. Dankzij onze formule leveren wij al een boekings en reserveringssysteem voor slechts 25 euro per maand! Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van reserveringssystemen, leveren wij snel en vakkundig een bedrijfszekere applicatie.

SkiCentrum HoofddorpSkiindoor_Landsmeerskirun

Waarom kiezen voor ons boekings en reserveringssysteem?

Bespaar direct kosten door een meer optimale bezetting te creëren!

U streeft naar een optimale bezetting? Met Breves leveren wij u hier de gewenste software voor!

Nog nooit was het zo gemakkelijk om zelf een reservering in te boeken, facturen af te wikkelen en je resultaten te beheren. Het programma biedt hierbij vele slimme functionaliteiten.

Vergroot uw omzet door uw aanbod en marketing te verbeteren!

Ons reserveringssysteem biedt u veel mogelijkheden op het gebied van marketingacties en managementondersteuning.

Zo maken wij met behulp van rapportages voor u inzichtelijk naar welke producten de meeste of minste vraag is. Ook kunt u zien via welke kanalen klanten u gevonden hebben.

Boek groepslessen met een optimaal afgestemd onderlinge niveau!

Met Breves kan op eenvoudige wijze groepen worden samengesteld, waarbij er rekening wordt gehouden met het niveau van iedere klant.

Het doorplannen van groepen of meerdere gezinsleden gaat snel en eenvoudig.  Met één klik op de gewenste dag en tijd worden alle geselecteerde deelnemers doorgepland.

Uw administratie onderhouden kost u veel minder tijd

U krijgt meer tijd om te ondernemen! Met behulp van Breves wordt uw financiële verantwoording richting de boekhouding maximaal ondersteund.

Daarnaast heeft u een compleet overzicht van de facturen en van klanten met openstaande betalingen. Ook kunt u vanuit het programma direct een een factuur per e-mail naar een klant sturen.

Onze helpdesk- medewerkers staan kosteloos voor u klaar

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van Breves, advies nodig bij het afstemmen op uw informatiebehoefte of heeft u een andere vraag? Geen probleem onze helpdesk staat kosteloos voor u klaar!

Ook voorzien wij Breves jaarlijks van gratis updates. Hierdoor stemmen wij de functionaliteit af op toekomstige behoeftes.

Behoud altijd het overzicht en speel snel in op veranderingen!

Met Breves kunt u uw planningsscherm geheel naar wens indelen. Zo ziet u in één oogopslag wat er vandaag, morgen of later deze week staat te gebeuren!

U kunt razendsnel klantgegevens en betaalstatussen opvragen en wijzigingen doorvoeren. Het systeem oogt overzichtelijk en is eenvoudig in gebruik, waardoor nieuwe medewerkers snel zijn ingewerkt.

Breed inzetbaar en geheel op uw bedrijf af te stemmen!

Breves is inzetbaar voor:

  • Skischolen, bijvoorbeeld het boeken van groepslessen op skibanen.
  • Tennisbanen, het boeken van een training op een bepaalde tennisbaan.
  • Fitness centrums, boeken van groepsactiviteiten en bijhouden van het klantenbestand en facturatie.
  • Recreratiepark, boeken van sportieve activiteiten als paintball, hindernisbaan, survival, boogschieten, etc.
  • Camping of minicamping, het registreren van reserveringen en bijhouden van betalingen.
  • Hotel of Bed & Breakfast, boeken van een kamer en registreren van betalingen.

Het programma is in een standalone- als in een netwerkversie beschikbaar. In combinatie met "Uw werkplek online" verhoogt u de flexibiliteit en kunt u wereldwijd met Breves werken. De schaalgrootte is dus geheel op uw bedrijf af te stemmen.

 

Ja! Ik wil meer informatie ontvangen..

 

 

Ook deze organisaties maken gebruik van Breves

SkiCentrum Hoofddorp

Skiindoor_Landsmeer

skirun

Breves, een product van Segestia Services BV

persoonlijk

Segestia Services BV bestaat uit een hecht team met ervaren projectmanagers, software engineers, systeembeheerders, technisch medewerkers en helpdeskmedewerkers. Segestia Services staat voor klantgerichtheid, deskundig advies, kwaliteit en een ruim aanbod van de beste ICT oplossingen en producten. We geven eerlijke adviezen vanuit onze motivatie om de juiste ICT oplossing voor onze klant te implementeren.

Wij zijn leveranciersonafhankelijk en onze specialisten ondersteunen u rechtstreeks, dus via korte lijnen. Samengevat: De ICT-partner die altijd voor u klaar staat!

Meer over Segestia Services BV